Kdo smo

ALEKSANDRA BORŠTNAR MAČEK, vodja projektov

 

 


Ustanoviteljica podjetja in idejni vodja turističnih programov Aleksandra Borštnar, roj. Maček, profesorica nemščine in dipl. novinarka, območna turistična vodnica z licenco, z večletnimi izkušnjami iz poučevanja, prevajanja in tolmačenja, pisanja novinarskih prispevkov, vodenja ter urejanja tujejezične literature in slovarjev PONS, ki je odraščala na Prevorju, vabi v objem slikovite pokrajine Kozjanskega domače in tuje goste, ki si želijo odmika od hrupa in mestnega vrveža, se naužiti svežega zraka in občudovati lepoto zvezdne noči ter (ponovno) najti stik z naravo in s svojim bistvom. V sodelovanju s sodelavci in poslovnimi partnerji organizira tabore za otroke v Kozjanskem raju in doživljajske izlete po Kozjanskem, skozi katere razkriva obiskovalcem zaklade neokrnjenega Kozjanskega kot enkratno in nepozabno doživetje - polne kulinaričnih doživetij in šaljivih prigod ... Tudi Guzajeve ukane in grajske spletke znajo presenetiti ...

Potrdilo za območnega turističnega vodnika

 

MATEJA BOBEK, območna turistična vodnica

 

Diplomirana upravna organizatorka ima že precej izkušenj na področju organizacije in vodenja, pa tudi izvajanja različnih dogodkov. Zanimajo jo raznolike vsebine, ki jih spretno povezuje v smiselne celote. Svoje poznavanje naravne in kulturne dediščine na Kozjanskem ter svojevrstno doživljanje njenih lepot želi približati tako manjšim skupinam kot tudi širši množici obiskovalcev idiličnega Kozjanskega. Skozi sodelovanje s podjetjem SAMA Navitas lahko na ustvarjalen in zanimiv način (so)oblikuje in izvaja turistične programe in dogodke, hkrati pa izrazi pomen človeškega sobivanja.

SIMONA VIDEMŠEK, svetovalka za trženje

Univerzitetna diplomirana organizatorka, ki rada komunicira in navezuje stike z ljudmi, zato se je kot svetovalka za trženje z veseljem pridružila ustvarjalnemu timu podjetja SAMA Navitas. Ima dolgoletne izkušnje dela na področju promocij, trženja, prodaje in stika s strankami. Osebno se zelo zanima za zdravo prehrano, zdrav način življenja in skrb za okolje.